Reklamacije

V primeru, da vaš artikel ne deluje pravilno, lahko uveljavljate garancijo. Na vse elektronske naprave v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe
  • obrabe zaradi uporabe
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne ali malomarne uporabe

artikla

V primeru reklamacije nas najprej kontaktirajte na naš e-mail naslov: [email protected] Po kontaktu z nami vam bomo posredivali naslov na katerega vrnete artikel. Artikel mora biti vrnjen v originalni, nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. Paketu obvezno priložite izpolnjen OBRAZEC ZA REKLAMACIJO IN MENJAVO v nasprotnem primeru reklamacije ne bomo upoštevali.  V kolikor nimate možnosti tiskanja, lahko obrazec  v celoti prepišete. Prepis mora biti enak izvirniku, sicer reklamacije ne bomo upoštevali.

Strošek pošiljanja krije pošiljatelj. Pošiljke z odkupnino ne sprejemamo.

Vračilo sredstev ne vključuje stroška poštnine.

V roku 7 delovnih dni od prejema vašega paketa bo reklamacija rešena.

OPOMBA! Pred vračilom izdelka nas OBVEZNO najprej kontaktirate na naš email naslov: [email protected]

Menjava

V roku 14 dni od dneva nakupa imate možnost zamenjave artikla za katerikoli izdelek v naši ponudbi.

V roku 14 dni od prevzema paketa, nas preko emaila obvestite, da želite artikel zamenjati. Po kontaktu z nami vam bomo posredovali naslov na katerega vrnete artikel. Razlika med cenama se vrne oz doplača, v primeru, da izberete dražji izdelek. Paketu obvezno priložite izpolnjen OBRAZEC ZA REKLAMACIJO IN MENJAVO v nasprotnem primeru menjave ne bomo upoštevali. Izdelek katerega želite prejeti po vrnjenem produktu, lahko napišete v opombe ali nam ga sporočite preko elektronske pošte. V kolikor nimate možnosti  tiskanja, lahko obrazec  v celoti prepišete. Prepis mora biti enak izvirniku, sicer menjave ne bomo upoštevali.

Artikel, ki ga želite  zamenjati mora biti nepoškodovan. Vrnjen mora biti v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo zahtevek za zamenjavo zavrnjen.

Strošek pošiljanja krije pošiljatelj. Pošiljke z odkupnino ne sprejemamo.

V roku 7 delovnih dni od prejema vašega paketa bo menjava rešena.